Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Paw Patrol

 

 Website 1

 

Liveshow med de kendte figurer

 

Paw Patrol Live show - Ready for action!

 

Så er de her! Marshall og Chase fra Paw Patrol kan nu opleves i et super fedt børneshow sammen med værten Ryder. De 3 glade venner byder publikum velkommen til Adventure Bay. Byen, hvor de populære "vovser" fra Paw Patrol, altid er klar til at hjælpe.

 

I showet "Ready for action" udspiller sig en helt ny situation, hvor publikum skal hjælpe Paw Patrol med at afvikle et talentshow. Et samspil mellem publikum, Paw Patrol og værten Ryder går op i en højere enhed, og Marshall og Chase bryder ud i bl.a. Vov Vov Boogie med sang og dans! Det bliver helt "Pawtastisk" og det bedste talentshow nogensinde, siger Paw Patrol.

 

Der er også andre sange og sjove indslag. I alt 1x25 min. show med tempo og action. Efter showet er der en kort pause, og så står vennerne klar til meet/greet, hvor børnene kan få en krammer og blive fotograferet med Paw Patrol. Der uddeles flotte Stickers (klistermærker) til børnene.

 

Paw Patrol er et af de populæreste brands for børn i 2018 og bliver markedsført og solgt i landets førende legetøjsbutikker. Paw Patrol er en af de største TV successer i nyere tid, og programmerne vises kontinuerligt world wide, herunder også Danmark, hvor de virkelig har fået succes hos børnene. 

Ikast børnefestival
På området ved Daginstitutionen Lægdsgård

www.pladstilliv.dk